Càpsules Setmana Santa

SETMANA SANTA: del  25 al 28 DE MARÇ 

Càpsules de formació per al professorat: ENCIRCA'T A L'ESCOLA: aprèn jugant amb les disciplines del circ. 

Des del projecte CIPAC- Encirca’t presentem aquestes càpsules dirigides al professorat amb l’objectiu de conèixer el potencial educatiu de les disciplines bàsiques del circ i oferir unes activitats basades en una pedagogia de circ activa, potenciadora de l’aprenentatge centrat en l’alumnat i en el seu creixement personal basat en l'autosuperació, la confiança, l’autoestima, el coneixement del propi cos i l’autonomia en la pràctica.

Els recursos i les activitats de circ que es presenten ajuden també a treballar valors socioculturals com la solidaritat, la convivència, el respecte i el treball en equip. 


De la mà de grans artistes i formadors/es amb molta experiència:


Dilluns 25 de març:   Jugar a ser clown 

amb Pasquale Bergamotto. 

Oferim eines per a deixar sortir el nostre clown interior, és una iniciació a aquesta art i convida a investigar i trobar el propi clown. El clown, un univers on convergeixen la innocència i la broma, ens ofereix infinites possibilitats per al joc i la creació.


Dimarts 26 de març:  Acrobàcies de terra 

amb Serena Vione. 

Explorarem metodologies, dinàmiques, jocs i tècniques acrobàtiques. Es donaran eines per crear sessions divertides i amb els aprenentatges adaptats, les ajudes dels elements acrobàtics i els espais de joc i moviment depenent del nivell de l'alumnat.


Dimecres 27 de març:  Cura i millores a través de la flexibilitat 

amb Linda De Berardinis. 

Treballarem la capacitat dels músculs per adaptar-se, a través del seu estirament, a diferents graus de moviment articular. Es veuran exercicis i tècniques per acompanyar el treball de potenciament físic i d’aprenentatge tècnic. Aquest treball transversal garanteix una millora dels resultats, ampliant el rang de possibilitats del cos en els seus moviments per una banda i de l’altra, desenvolupant la consciència sobre la cura del cos per prevenir lesions. 


Dijous 28 de març:   Malabars i creativitat 

amb Andrea Martínez.

Des d’un objecte quotidià a un element malabar, ens aproparem a la seva descoberta, animarem i aprendrem la base d’alguns malabars com els mocadors, pilotes, anelles, maces, plat xinès i diàbolo, des d’un enfocament creatiu i estimulant la descoberta creativa.


Divendres 29 de març: Jocs de circ i expressió corporal 

amb Andrea Martínez.

Utilitzarem el joc com a vehicle d'aprenentatge i creativitat. Us mostrarem diferents jocs i dinàmiques de grup amb elements de circ i també dinàmiques d’expressió corporal i pautes de creació col·lectiva i posada en escena.

*Només podran aconseguir certificació del Departament d’Educació docents que realitzin totes les càpsules.


HORARIS: de 16h a 19h

LLOC :  Carpa Mogent. Llinars del Vallès (ENLLAÇ A MAPS)

PREUS: 


Més informació a: cipac@encircat.org


Descàrrega't el programa