Programa de formació de Professorat

Càpsules de formació per al professorat: certificació del Departament d'Educació.

Els nostres objectius són clars: volem donar a conèixer el circ i les seves possibilitats educatives, oferint unes activitats basades en una pedagogia de circ activa, potenciant l’aprenentatge centrat en l’alumnat, el creixement personal, les qualitats físiques i artístiques dels nostres alumnes a través de la pràctica d’activitats circenses, físiques i creatives. Fomentem valors socioculturals com: la solidaritat, la convivència, el respecte, el treball en equip, l’esperit crític, la tolerància, la comunicació. Incidim en el creixement personal basat en l'auto-superació, la confiança, l’autoestima, el coneixement del propi cos i l’autonomia d’una pràctica. 

En els últims anys estem desenvolupant activitats i projectes adreçats a joves que volen apropar-se a les arts escèniques i al circ en particular i tenen la inquietut de viure un procés creatiu i d’experimentació a sobre d’un escenari. A aquest projecte li diem “Cabaret Jove”.

També estem treballant, cada cop més, la inclusió de les arts del circ al currículum escolar i l'educació formal, i és per aquest motiu que hem començat col·laboracions estretes entre els centres educatius de la zona i l’ajuntament d’Arenys de Munt, per tal de desenvolupar nous públics amb el projecte “Circ a Les Escoles”. Aquest projecte creix i estem plantejant moure'l a altres comunitats, particularment Llinars del Vallès, comunitat que ens acollirà en aquesta nova etapa de l'Associació. 

Per això hem engegant càpsules de formació per al professorat, per a oferir aquestes possibilitats educatives al professoral de primària i secundària, i així mateix ampliar i enfortir l'aprenentatge de l'alumnat als centres educatius del territori. Hem comencat a fer-les amb el Consell Esportiu Vallès Sud, les quals han tingut molt bon resultat. 

Els temes que estem proposant per a aquest curs lectiu, i què considerem la base per ensenyar les arts del circ, són: Les càpsules formatives tenen una durada de 3 hores cadascuna amb un preu fixe i un mínim de 8 alumnes. Si esteu interessats en contractar alguna d'elles, escriu-nos al correu: cipac@encircat.org  per demanar més informació. Us atendrem amb molt de gust. 

ESTIU: de l'1 al 18 DE JULIOL 

Càpsules de formació per al professorat: ENCIRCA'T A L'ESCOLA: aprèn jugant amb les disciplines del circ. 

SETMANA SANTA: del  25 al 28 DE MARÇ 

Càpsules de formació per al professorat: ENCIRCA'T A L'ESCOLA: aprèn jugant amb les disciplines del circ. 

Segueix-nos a xarxes socials per a aquestes i altres informacions