Programa de formació de formadors/es

Iniciem el segon cicle de formació per a formadors i formadores de circ.

El Cicle Formatiu de Formació de Formadors/es és una oportunitat de desenvolupar coneixements tècnics aplicats a l'aula, però també d'altres àrees transversals a la docència i que es poden transmetre a traves de tècniques del món del circ.

El cicle inicia la seva programació amb tres cursos que enfoquen pràctiques i metodologies que poden ampliar la vostra intervenció educativa. Dos cursos especifics de pedagogia de circ, un d'acrobàcia, que aborda les edats evolutives i progessions de l'acrobàcia, i un altre que fa ús del joc del circ per introduïr-los a l'hora d'aprendre les bases tècniques i pedagògiques del circ. Aquest any incorporen un nou curs: Jugar a ser clown, recursos expressius per a l’educació. Són tres recursos formatius per ampliar la mirada l'aula. 

Altra part important d'aquest cicle són els cursos d'aprofundiment. Han estat dissenyades per explorar temes transversals a la formació de circ, les relacions dins de l'aula i entre les persones que formen part de la comunitat docent, alumnat i les seves families, així com els col·lectius amb interés en trobar en el circ un aliat per a desenvolupar les seves pràctiques i diàlegs. Es planteja com un espai d'informació i debat, que tingui una part participativa i activa dels assistents.

Si voleu contractar aquests cursos per la teva institució o centre de formació, podeu contactar-nos i us facilitarem un pressupost

Cursos disponibles per a contractació: 

Escriu-nos al correu coord.cipac@gmail.com per demanar informació i pressupostos.

Pedagogia de l'acrobàcia

Data 1: 9 i 10 set, Manresa 

Data 2: 4 i 5 nov, La Bisbal d'Empordà

Pedagogia lúdica

Data 1: 30 set/1 oct, Girona 

Data 2: 21 i 22 oct, Girona 

Data 3: 28 i 29 oct, Manresa 

Jugar a ser clown: recursos expressius per a l'educació 

Data única: 24, 25 i 26 nov, Llinars del Vallès

Convivint amb la Violència

Acrobàcia excèntrica: Curs d'aprofundiment

20 d'octubre, Llinars del Vallès, Casa Casa Mogent

Cuidar i desenvolupar les teves espatlles fent circ 

Curs d'aprofundiment

10 de novembre, Llinars del Vallès, Casa Casa Mogent