Programa de formació de formadors/es

Cursos oberts pel 2024

Altra part important d'aquest cicle són els cursos d'aprofundiment. Han estat dissenyades per explorar temes transversals a la formació de circ, les relacions dins de l'aula i entre les persones que formen part de la comunitat docent, alumnat i les seves families, així com els col·lectius amb interés en trobar en el circ un aliat per a desenvolupar les seves pràctiques i diàlegs. Es planteja com un espai d'informació i debat, que tingui una part participativa i activa dels assistents. 

Escriu-nos al correu centreinvestigaciocirc@gmail.com per demanar informació i preinscripcions.

Què són els cursos d'aprofundiment?

Cursos 2024

Processos de creació per i amb la comunitat 

Curs d'aprofundiment

Facilita: Gregorio Torchia

10 de maig, Llinars del Vallès, Casa Casa Mogent

Cursos de formació a formadors i formadores de circ

El Cicle Formatiu de Formació de Formadors/es és una oportunitat de desenvolupar coneixements tècnics aplicats a l'aula, però també d'altres àrees transversals a la docència i que es poden transmetre a traves de tècniques del món del circ.

El cicle inicia la seva programació amb tres cursos que enfoquen pràctiques i metodologies que poden ampliar la vostra intervenció educativa. Dos cursos especifics de pedagogia de circ, un d'acrobàcia, que aborda les edats evolutives i progessions de l'acrobàcia, i un altre que fa ús del joc del circ per introduïr-los a l'hora d'aprendre les bases tècniques i pedagògiques del circ. Aquest any incorporen un nou curs: Jugar a ser clown, recursos expressius per a l’educació. Són tres recursos formatius per ampliar la mirada l'aula. 

Si voleu contractar aquests cursos per la teva institució o centre de formació, podeu contactar-nos i us facilitarem un pressupost

Cursos disponibles per a contractació: 

Escriu-nos al correu centreinvestigaciocirc@gmail.com per demanar informació i pressupostos.

Pedagogia Lúdica

Facilita: Andrea Martínez

Pedagogia de l'Acrobàcia

Facilita: Serena Vione