Programa d'Investigació

Investigar per millorar la formació

Els nostres objectius són clars: volem donar a conèixer el circ i les seves possibilitats educatives, oferint unes activitats basades en una pedagogia de circ activa, potenciant l’aprenentatge centrat en l’alumnat, el creixement personal, les qualitats físiques i artístiques dels nostres alumnes a través de la pràctica d’activitats circenses, físiques i creatives. Fomentem valors socioculturals com: la solidaritat, la convivència, el respecte, el treball en equip, l’esperit crític, la tolerància, la comunicació.... Incidim en el creixement personal basat en l'auto-superació, la confiança, l’autoestima, el coneixement del propi cos i l’autonomia d’una pràctica. 

De la mà amb la programació de cursos, estem realitzant procesos d'investigació de pedagogies de circ i les metogologíes utilitzades, amb una mirada intercultural i interseccional. Amb aqueste informació volem crear una base de dates més àmplia i especialitzada en pedagogia de circ i aplicacions pràctiques, oberta per a la comunitat en general, els nostres socis i sòcies, i docents de circ.

Els dos projectes en els que estem col·laborant són:Si esteu interessats en conèixer més dels programes, escriu-nos al correu: coord.cipac@gmail.com. Us atendrem amb molt de gust. 

Está pasando conclueix el seu primer viatge per part de Llatinoamèrica, i ens expliquen els seus aprenentatges. Veure més 

Maleta pedagògica de Circomotricitat de 2 a 7 anys, Ateneu Popular NouBarris. Veure més 

Avanços en Circ i Diversitat Funcional (Cultura Inclusiva):  Autoanàlisi d'accesibilitat en pràctiques de circ. Veure més

Combinat de circ 59, Ateneu Popular NouBarris. Veure més 

Conferència Circ i Diversitat funcional, a càrrec de CircA - Cicle formatiu CIPAC 2022. Veure més

Formació en Marabarismo Funcional en Paraguay. Veure més